Dellinger Nož Chef Carbon Fragment
Partnerska zaloga Zadnji kos
Artikli partnerja VISO TRADE
Predstavitev
Nož za izkoščevanje proizvajalca Dellinger spada v serijo Carbon Fragment. Kakovostna izdelava jeklenega rezila in karbonskega ročaja ustvarja sodoben in kakovosten nož. Zaradi zoženja hrbtišča in rezila proti konici ima nož idealno obliko za vse vrste rezanja. Uporabite ga za rezanje mesa, rezanje rib ali rezanje na rezine. Rezanje zelišč ali oreščkov vam bo zaradi višje konice omogočilo tudi kolobarjenje. Nož meri 330 mm. Nož priporočamo tudi kot rojstnodnevno ali božično darilo za vaše najdražje.
Glavne prednosti
- Kuharski nož
- Primeren za kuhinje na prostem
- Visokokakovostno rezilo in ročaj
- Sodoben dizajn
- 110 plasti iz dveh trdih nerjavnih in kovanih jekel
- Lep vzorec na rezilu
- Primerno za darilo
110 plasti jekla
Zagotovite si pravo kakovost. Kaj pravite na rezilo iz 110 plasti dveh trdih nerjavnih in kovanih jekel? Rezila teh nožev se kalijo v zelo natančnih vakuumskih pečeh in nato hladijo z dušikom. Vsak nož je nato ročno brušen pod kotom 12–15° in s trdoto približno 60 HRC. Zaradi te obdelave nož doseže izjemno ostrino in je še posebej primeren za kuhinje na prostem.
Sodoben karbonski ročaj
Kuharski nož za izkoščevanje spada v serijo Carbon Fragment. Serija je dobila ime po materialu, iz katerega je izdelan ročaj tega noža. Govorimo o karbonu. Zaradi uporabe tega materiala je ročaj nožev iz te serije zelo kakovosten, vzdržljiv in hkrati zelo lahek. Močna povezava med damaščanskim jeklom in ročajem je zagotovljena z dvojnim zakovičenjem.
Kako skrbeti za nož
- Za ohranjanje ostrine nož takoj ročno operite in posušite. Pomivanje noža v pomivalnem stroju ni nikoli priporočljivo.
- Po uporabi je priporočljivo nož premazati z oljem. Če veste, da noža ne boste uporabljali dlje časa, je bolje, da ga naoljite in zavijete v krpo ali časopis.
- Agresivne snovi lahko na nožu pustijo dele, ki korodirajo in na njih nastanejo madeži. Ko se to zgodi, ne zarjavi rezilo noža, temveč pritrjeni deli. Za njihovo odstranitev priporočamo uporabo na primer sode bikarbone.
- Noža nikoli ne uporabljajte za rezanje trdih in zamrznjenih živil.
- Za brušenje noža uporabite brusilnik ali diamantne in vodne brusilne kamne.
Specifikacije
- Blagovna znamka.
- Model: Model: Model Nož za rezanje nožev je bil izdelan v skladu z zahtevami proizvajalca: .
- Serija: Carbon Fragment
- Namen: kuhinjski nož
- Barva: nerjaveče jeklo, črna, siva
- Material rezila: japonsko damaščansko jeklo
- Material ročaja: karbon
- Teža: 190 g
- Dolžina rezila: 200 mm
- Dolžina ročaja: 125 mm
Vsebina paketa
- 1× kuhinjski nož