Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Dellinger Nož Chef Carbon Fragment

Dellinger Nož Chef Carbon Fragment

Številka: 43433108
Partnerska prodaja
Kuhinjski nož iz serije Carbon Fragment. Celoten opis
136,90 €
Partner: VISO TRADE

Partnerska zaloga Zadnji kos

12.6.2024 - 14.6.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja VISO TRADE

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 43433108

Predstavitev

Nož za izkoščevanje proizvajalca Dellinger spada v serijo Carbon Fragment. Kakovostna izdelava jeklenega rezila in karbonskega ročaja ustvarja sodoben in kakovosten nož. Zaradi zoženja hrbtišča in rezila proti konici ima nož idealno obliko za vse vrste rezanja. Uporabite ga za rezanje mesa, rezanje rib ali rezanje na rezine. Rezanje zelišč ali oreščkov vam bo zaradi višje konice omogočilo tudi kolobarjenje. Nož meri 330 mm. Nož priporočamo tudi kot rojstnodnevno ali božično darilo za vaše najdražje.

Glavne prednosti

  • Kuharski nož
  • Primeren za kuhinje na prostem
  • Visokokakovostno rezilo in ročaj
  • Sodoben dizajn
  • 110 plasti iz dveh trdih nerjavnih in kovanih jekel
  • Lep vzorec na rezilu
  • Primerno za darilo

Nůž Dellinger

110 plasti jekla

Zagotovite si pravo kakovost. Kaj pravite na rezilo iz 110 plasti dveh trdih nerjavnih in kovanih jekel? Rezila teh nožev se kalijo v zelo natančnih vakuumskih pečeh in nato hladijo z dušikom. Vsak nož je nato ročno brušen pod kotom 12–15° in s trdoto približno 60 HRC. Zaradi te obdelave nož doseže izjemno ostrino in je še posebej primeren za kuhinje na prostem.

Sodoben karbonski ročaj

Kuharski nož za izkoščevanje spada v serijo Carbon Fragment. Serija je dobila ime po materialu, iz katerega je izdelan ročaj tega noža. Govorimo o karbonu. Zaradi uporabe tega materiala je ročaj nožev iz te serije zelo kakovosten, vzdržljiv in hkrati zelo lahek. Močna povezava med damaščanskim jeklom in ročajem je zagotovljena z dvojnim zakovičenjem.

Kako skrbeti za nož

  • Za ohranjanje ostrine nož takoj ročno operite in posušite. Pomivanje noža v pomivalnem stroju ni nikoli priporočljivo.
  • Po uporabi je priporočljivo nož premazati z oljem. Če veste, da noža ne boste uporabljali dlje časa, je bolje, da ga naoljite in zavijete v krpo ali časopis.
  • Agresivne snovi lahko na nožu pustijo dele, ki korodirajo in na njih nastanejo madeži. Ko se to zgodi, ne zarjavi rezilo noža, temveč pritrjeni deli. Za njihovo odstranitev priporočamo uporabo na primer sode bikarbone.
  • Noža nikoli ne uporabljajte za rezanje trdih in zamrznjenih živil.
  • Za brušenje noža uporabite brusilnik ali diamantne in vodne brusilne kamne.

Specifikacije

  • Blagovna znamka.
  • Model: Model: Model Nož za rezanje nožev je bil izdelan v skladu z zahtevami proizvajalca: .
  • Serija: Carbon Fragment
  • Namen: kuhinjski nož
  • Barva: nerjaveče jeklo, črna, siva
  • Material rezila: japonsko damaščansko jeklo
  • Material ročaja: karbon
  • Teža: 190 g
  • Dolžina rezila: 200 mm
  • Dolžina ročaja: 125 mm

Vsebina paketa

  1. 1× kuhinjski nož