Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

STREFA Kozarec za vlaganje 370ml WECK + pokrov, tesnilo, 2 sponki

STREFA Kozarec za vlaganje 370ml WECK + pokrov, tesnilo, 2 sponki

Številka: 23406455
Partnerska prodaja
Kozarec za vlaganje WECK 370 ml, vključno s pokrovom, gumijastim tesnilom in dvema kovinskima sponkama – eleganten kozarec za vlaganje iz debelostenskega kuhinjskega stekla z okrasom blagovne znamke Weck – odličen za vlaganje, … Celoten opis
4,10 €
Partner: VISO TRADE

Partnerska zaloga 5+ artikli

18.6.2024 - 20.6.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja VISO TRADE

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 23406455

Predstavitev

Posoda za kuhanje WECK 370 ml, vključno s pokrovom, gumijastim tesnilom in dvema kovinskima sponkama.

  • Eleganten kozarec za vlaganje iz debelostenskega stekla za kuhanje z dekoracijo blagovne znamke Weck.
  • odličen za konzerviranje, vlaganje v pločevinke in shranjevanje živil
  • kozarec vsebuje gumijast tesnilni obroč, steklen pokrov in dve kovinski sponki za pritrditev pokrova

Naj bo poletje v vaših kozarcih! Dizajnerski kozarci za konzerviranje za vaše kompote, paštete in vloženo zelenjavo. V njih lahko postrežete tudi sladke sladice, pudinge, sufle ali kreme.

Pri kozarcih Weck vam ni treba skrbeti, da bi jih spravili v kozarec – postopek spravila v kozarec si oglejte spodaj:

  1. Uporabite skrbno oprane in posušene kozarce in pokrovčke.
  2. Gumico lahko ponovno uporabite, vendar jo je dobro 2 minuti kuhati v vreli vodi.
  3. Posodo napolnite tako, da je pod pokrovom približno 10 mm prostora. Za meso in zelenjavo, marinirano v olju, pustite nekoliko več prostora, saj se bo prostornina vsebine z mariniranjem povečala.
  4. Kovinski sponki namestite drugo proti drugi.
  5. Napolnjene kozarce postavite v posodo za vlaganje, obloženo s kuhinjsko brisačo, in jih zalijte z vodo, ki ima podobno temperaturo kot vsebina kozarcev. Kozarci morajo biti potopljeni.
  6. Kuhajte 20 minut pri 80 °C.
  7. Ko so kozarci pripravljeni, jih odstranite iz vodne kopeli in pustite, da se počasi ohlajajo, morda na kuhinjskem pultu.