Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Glaeser cvetlični travnik brez trave, Honey & Butterfly, 10 x 1.2 m (600125)

Glaeser cvetlični travnik brez trave, Honey & Butterfly, 10 x 1.2 m (600125)

Številka: 30668823
Glaeser cvetlični travnik brez trave, Honey & Butterfly, 10 × 1.2 m, zagotavlja gosto zasaditev in optimalno porazdelitev. Celoten opis
123,30 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

14.6.2024 predviden osebni prevzem
 
18.6.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 30668823

Predstavitev

Glaeser cvetlični travnik brez trave, Honey & Butterfly, 10 × 1.2 m 

Pričarajte si barvit cvetlični travnik na svojem vrtu ali pa ga uspešno ustvarite kot del profesionalne ureditve vrta. Easygreen® ponuja preprosto in trajnostno alternativo za kreiranje sanjskega vrta. Visokokakovostno seme je enakomerno impregnirano v ekološko rastno podlogo iz 100% naravne ovčje volne in netkane viskoze (100% biorazgradljivo v 3 – 6 mesecih), kar zagotavlja gosto zasaditev in optimalno porazdelitev.


Glavne prednosti:

  • Pripravljeno za takojšnjo uporabo
  • Primerno za različne talne razmere
  • Primerno za sončno lego
  • Višina rasti 40 – 90 cm
  • Čas cvetenja je od pomladi do poznega poletja
  • 57 različnih, žuželkam prijaznih, enoletnih in trajnih cvetličnih vrst. Cvetlice so magnet za čebele, metulje in druge žuželke
  • Uporabna doba izdelka je 2 leti.


Proizvajalec EPOCA® deluje v skladu z evropskimi garancijskimi pogoji, ki so navedeni v priročnikih/navodilih za uporabo.
Epoca® zagotavlja, da je ta izdelek brez materialnih ali proizvodnih napak. V roku dveh let (24 mesecev) od dneva nakupa bo Epoca vse priznane okvarjene dele brezplačno zamenjal ali popravil. Le-to velja samo v kolikor je naprava delovala v običajnih delovnih pogojih, je bila ustrezno vzdrževana in ni bila prirejena ali spremenjena na katerikoli način. Epoca ne prevzema nobene odgovornosti v primeru povzročene škode, ki izhaja iz napačne ali nepravilne uporabe, napačne namestitve in s tem napačne uporabe izdelka ali v primeru, da nastanejo poškodbe na izdelkih drugih proizvajalcev, ki so morebiti uporabljeni v kombinaciji z Epoca izdelkom. Stroški in tveganja povezana s pošiljanjem izdelka v popravilo so v celoti na strani stranke.


Lastnosti

Material 100% naravna ovčja volna in netkana viskoza
100% biorazgradljivo da
Dimenzije 10 × 1.2 m