Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Glaeser trava z volno, za senčne in polsenčne lege, 1 x 1.2 m (600110)

Glaeser trava z volno, za senčne in polsenčne lege, 1 x 1.2 m (600110)

Številka: 30672209
Glaeser trava z volno, za senčne in polsenčne lege, 1 × 1.2 m, ponuja preprosto in trajnostno alternativo za ustvarjanje brezhibne zelenice. Celoten opis
13,89 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
4.6.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 30672209

Predstavitev

Glaeser trava z volno, za senčne in polsenčne lege, 1 × 1.2 m 

Ustvarite zeleno oazo na svojem vrtu ali pa uporabite easygreen® travne mešanice pri profesionalnih projektih zasaditev in ureditev okolice. Easygreen® ponuja preprosto in trajnostno alternativo za ustvarjanje brezhibne zelenice. Seme in gnojilo za hitrejšo rast sta enakomerno in optimalno impregnirana v ekološko rastno podlogo iz 100% naravne ovčje volne in netkane viskoze (100% biorazgradljivo v 3 – 6 mesecih), da se zagotovi enakomerna rast, poleg tega pa je seme zaščiteno pred pticami, vetrom in spiranjem zaradi padavin.


Glavne prednosti:

  • Vsebnost volne deluje kot naravno gnojilo s počasnim sproščanjem
  • Uporabljena so samo visokokakovostna, odporna in prilagodljiva semena (standardne semenske mešanice s certifikatom RSM).
  • Rast plevela se zmanjša za do 50%
  • Pripravljeno za takojšnjo uporabo
  • Travna semenska mešanica vsebuje različne vrste trav, ki prenesejo malo svetlobe in uspevajo tudi v senčnih legah
  • Različne trave imajo bujno zelen videz
  • Polsenčna trava je zelo odporna, ima globoke korenine in dobro prenaša pomanjkanje vode
  • Uporabna doba izdelka je 2 leti

Proizvajalec EPOCA® deluje v skladu z evropskimi garancijskimi pogoji, ki so navedeni v priročnikih/navodilih za uporabo.
Epoca® zagotavlja, da je ta izdelek brez materialnih ali proizvodnih napak. V roku dveh let (24 mesecev) od dneva nakupa bo Epoca vse priznane okvarjene dele brezplačno zamenjal ali popravil. Le-to velja samo v kolikor je naprava delovala v običajnih delovnih pogojih, je bila ustrezno vzdrževana in ni bila prirejena ali spremenjena na katerikoli način. Epoca ne prevzema nobene odgovornosti v primeru povzročene škode, ki izhaja iz napačne ali nepravilne uporabe, napačne namestitve in s tem napačne uporabe izdelka ali v primeru, da nastanejo poškodbe na izdelkih drugih proizvajalcev, ki so morebiti uporabljeni v kombinaciji z Epoca izdelkom. Stroški in tveganja povezana s pošiljanjem izdelka v popravilo so v celoti na strani stranke.


Lastnosti

Material 100% naravna ovčja volna in netkana viskoza
100% biorazgradljivo da
Dimenzije 1 × 1.2 m