Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Glaeser vrtna mreža, 5 x 1.6 m (600520)

Glaeser vrtna mreža, 5 x 1.6 m (600520)

Številka: 30673675
Glaeser vrtna mreža, 5 × 1.6 m, zagotavlja zaščito pred škodljivci, žuželkami in pticami pa tudi pred točo in vetrom. Celoten opis
28,80 €
27 €
-6%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

14.6.2024 predviden osebni prevzem
 
18.6.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 30673675

Predstavitev

Glaeser vrtna mreža, 5 × 1.6 m

Greentex® tkanine, mreže in koprene so visokokakovostni, UV-odporni pripomočki za ljubiteljske vrtnarje. Izdelki se uspešno uporabljajo proti plevelom in škodljivcem ter za spodbujanje rasti rastlin. So profesionalne kakovosti in se lahko ponovno uporabijo, več let zapored, saj so izdelani iz materialov, ki se ne trgajo.


Vrtna mreža je izdelana iz visokokakovostne drobne mreže (PE material s fino mrežo, 0,8 × 0,8 mm). Zagotavlja zaščito pred škodljivci, žuželkami in pticami pa tudi pred točo in vetrom. Kljub zelo drobni mreži, le-ta prepušča svetlobo, vodo in zrak. Rastline se lahko zaliva tudi skozi mrežo. Mrežo se položi čez gredo in okoli rastlin. Nato se jo ohlapno pritrdi v podlago, tako da omogoča rast rastlin. Mrežo se s pomočjo škarij lahko odreže na želeno velikost.



Proizvajalec EPOCA® deluje v skladu z evropskimi garancijskimi pogoji, ki so navedeni v priročnikih/navodilih za uporabo.
Epoca® zagotavlja, da je ta izdelek brez materialnih ali proizvodnih napak. V roku dveh let (24 mesecev) od dneva nakupa bo Epoca vse priznane okvarjene dele brezplačno zamenjal ali popravil. Le-to velja samo v kolikor je naprava delovala v običajnih delovnih pogojih, je bila ustrezno vzdrževana in ni bila prirejena ali spremenjena na katerikoli način. Epoca ne prevzema nobene odgovornosti v primeru povzročene škode, ki izhaja iz napačne ali nepravilne uporabe, napačne namestitve in s tem napačne uporabe izdelka ali v primeru, da nastanejo poškodbe na izdelkih drugih proizvajalcev, ki so morebiti uporabljeni v kombinaciji z Epoca izdelkom. Stroški in tveganja povezana s pošiljanjem izdelka v popravilo so v celoti na strani stranke.


Lastnosti

Dimenzije 5 × 1.6 m